Image
Kvarteret Verkstan.
Kvarteret Verkstan. Bild: Sankt Kors

Vricon tar steget in i nya Ebbepark

Uthyrning Det snabbväxande utvecklingsföretaget Vricon skrivit avtal med Sankt Kors för inflyttning i den första byggnaden i kvarteret Verkstan i Ebbepark. Vricon blir det första större företaget som är klart för inflytt i Verkstan i början av 2021.
Publicerad den 26 Mars 2019

Avtalet med Vricon är ytterligare ett steg i att etablera Ebbepark som en dynamisk tillväxtmiljö för affärsidéer, innovationer och företagande.
– I och med att Vricon flyttar hit får vi ett kvitto på att Ebbepark är ett attraktivt område för expansiva företag inom regionens styrkeområde. Jag är mycket glad över att de gillar visionen med Ebbepark och jag är övertygad om att de på olika sätt kommer att bidra till parken. Jag tror också att vi kan bidra till deras fortsatta tillväxtresa, säger Johan Kristiansson, vd för Sankt Kors.
– Vi växer så det knakar. För fyra år sedan var vi 30 medarbetare, idag är vi mer än dubbelt så många. Vi tar sats inför framtiden och vi vill bygga vidare i Linköping. Vi har en stark start-up-kultur som bottnar i en innovationsanda med en bra blandning av ungdomlig nyfikenhet och erfarenhet hos våra medarbetare. Allt som Ebbepark står för och bidrar med överensstämmer helt med vår kultur, våra värderingar och våra drivkrafter, säger Leif Haglund, vd och CTO på Vricon.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige