Image
Västprojekt växer på Ringön.
Västprojekt växer på Ringön. Bild: Västprojekt

Västprojekt hyr ut till framstående konditor

Uthyrning En uthyrning som smakar lite godare än andra.
Publicerad den 20 April 2021
Annons
Image

Det finns uthyrningar som är stora, strategiskt viktiga, finansiellt viktiga och så vidare. Den senaste uthyrningen Västprojekt AB gör på Ringön smakar dock lite extra gott. Till sommaren kommer nämligen konditorn Fredrik Borgskog flytta in på Stålverksgatan 4, på Ringön.

Fredrik Borgskog är en av våra främste konditorer, han har tävlat i både kock- och konditorlandslaget, chefskonditor på Upper House och tidigare drivit Brøderi Borgskog i hörnet på Prinsgatan.

– Jag känner till Fredrik en del sedan tidigare men då har han bara funnits i periferin. Sedan träffade jag honom för första gången för ett år sedan då jag fick möjligheten att visa honom ett första förslag på lokal. Vid det tillfället kunde vi inte erbjuda en perfekt lokal vilket gjort att det tagit tills nu. Efter lite omstruktureringar och ändrade planer i början av året fick jag så chansen att visa lokalen som vi nu håller på att iordningsställa, säger Robert Eriksson på Västprojekt AB.

– Den här typen av uthyrningar gör vi inte varje dag säger Robert och ler. Detta ligger helt i linje med det vi kämpat för i lång tid med att åstadkomma på Ringön, så vi är verkligen glada över att Fredrik valt oss. Vi är övertygade om att detta tillsammans med fler intressanta hyresgäster i området kommer att lyfta Ringön ytterligare och hoppas att fler upptäcker Ringön, fortsätter Robert Eriksson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Expansiva kedjan redo att öka – här öppnar man nytt

Uthyrning Hamburgerkedjan Brödernas har sedan starten 2016 öppnat nya restauranger i rasande takt. När man nu står redo att fortsätta sin expansion har Fastighetssverige kartlagt vilka fastighetsägare som får ta emot en ny hyresgäst – och vilka som huserar de redan etablerade restaurangerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY