Image

Västerkulla köper hotellfastighet av Slättö

Transaktioner Västerkulla Hotell har tecknat avtal med Slättö om att köpa fastigheten Stadsvakten 4 i centrala Norrköping.
Publicerad den 2 December 2016

Den under 2014 helrenoverade fastigheten har First Hotel Central och restaurang Stadsvakten som hyresgäster. Totalt innehåller fastigheten cirka 3 100 kvadratmeter som bland annat fördelas på 76 hotellrum, wellnessytor, restaurang och bar.

Norrköpings hotellmarknad har de senaste åren utvecklats positivt och uppvisar rumspris och beläggning som överstiger riksgenomsnittet.

– Det här är en riktigt bra hotellfastighet som passar perfekt in i vår portfölj- och expansionsstrategi vilken innebär att vi har för avsikt att förvärva hotellfastigheter i medelstora städer för cirka fem miljarder kronor, säger Clas Hjorth, vd för Västerkulla Hotell Holding AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige