Image
Kajsa Löf och Bahra Ali, nya arbetschefer på Wästbygg.
Kajsa Löf och Bahra Ali, nya arbetschefer på Wästbygg. Bild: Wästbygg

Två nya arbetschefer till Wästbygg

Karriär Wästbygg har rekryterat Bahra Ali som arbetschef till region Mitt och Kajsa Löf som arbetschef i region Syd.
Publicerad den 13 Augusti 2021

Bahra Ali har en ingenjörsexamen från Högskolan i Borås och har arbetat på Lokalförsörjningsförvaltningen i Borås kommun i många år med bland annat förstudier, projektering och byggledning av ett stort antal förskolor, skolor, boenden och övriga kommunala verksamheter. Med sin mångåriga erfarenhet från beställarsidan inom samhällsfastigheter blir hon ett värdefullt komplement till vår entreprenadorganisation. Bahra Ali kommer att utgå från Wästbyggs kontor i Borås.

Kajsa Löf är utbildad vid Chalmers till både civilingenjör och arkitekt. Närmast kommer hon från Magnolia Bostad och en tjänst som projektutvecklare med ansvar för såväl bostadsutveckling som upphandling av byggentreprenörer samt byggledning under produktionsfasen. Dessförinnan har hon arbetat som arkitekt i många år, bland annat på Ikea med utveckling av nya varuhus och koncept. Kajsa Löfs uppgift blir att med utgångspunkt från Wästbyggs kontor i Helsingborg ytterligare bearbeta marknaden i nordvästra Skåne inom såväl bostäder som kommersiellt byggande.

Båda har tillträtt sina tjänster under augusti.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige