Image

Tribona tecknar hyresavtal om 15 000 kvadratmeter i Köpenhamn

Uthyrning Tribona har tecknat ett nytt långt hyresavtal omfattande cirka 15 000 kvadratmeter i fastigheten Kornmarksvej 1 i Köpenhamn.
Publicerad den 17 December 2014

Hyresgäst är Nilfisk-Advance A/S. Hyresavtalet träder i kraft omgående och sträcker sig till och med 2023. Inga investeringar kommer att göras i samband med uthyrningen.

Hyresvärdet för perioden uppgår till cirka 73 miljoner kronor. Fastigheten är efter denna uthyrning i princip fullt uthyrd.

– Vi har haft ett väldigt stort intresse för de ytor som blev tomställda i Köpenhamn när DSV lämnade lokalen den första oktober 2014. Vi är både glada och stolta över att ha kunnat fylla nästan hela fastigheten på cirka 47 000 kvadratmeter på bra hyresnivåer endast tre månader efter att DSV flyttade ut, säger Per Johansson vd på Tribona.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige