Image
Ny hyresgäst flyttar in i Svenska Hus fastighet på Västra Hamngatan.
Ny hyresgäst flyttar in i Svenska Hus fastighet på Västra Hamngatan. Bild: Svenska Hus

Svenska Hus hyr ut i centrala Göteborg

Uthyrning Plagazi hyr 135 kvadratmeter kontor av Svenska Hus på Västra Hamngatan i Göteborg. Croisette har förmedlat uthyrningen.
Publicerad den 14 December 2022

Croisette har varit förmedlare åt Svenska Hus av uthyrningen på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg. Lokalen om cirka 135 kvadratmeter kommer att nyttjas som en kontorslokal åt Plagazi. Plagazi är ett bolaget som arbetar för att utveckla den cirkulära ekonomin genom att omvandla icke återvinningsbart avfall till grön vätgas genom plasmaförgasning.
– Vi är glada över att kunna tillmötesgå Plagazis behov och kunna erbjuda en lokal för deras verksamhet. Vi önskar vår nya hyresgäst varmt välkommen och hoppas de kommer att trivas i sina nya lokaler, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig på Svenska Hus i Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige