Image

Stockholmshem rekryterar chef från JM

Karriär Stockholmshem har rekryterat Patrik Andersson som chef för Nybyggnad på Stockholmshem. Han kommer närmast från JM.
Publicerad den 7 Augusti 2013
Patrik Andersson. Bild: Stockholmshem
Patrik Andersson.

- Vi är väldigt nöjda med att Patrik axlar rollen som byggchef. Han har helt rätt bakgrund och den erfarenhet som krävs för att ytterligare utveckla och utöka vår nyproduktion, säger Stockholmshems vd Ingela Lindh.

Patrik Andersson kommer närmast från JM där han varit avdelningschef för Kvalitet & Miljö. Han har i många år jobbat med JM:s nyproduktion, bland annat som regionchef och projektchef och har en gedigen erfarenhet av såväl bostadsproduktion i Stockholm som ledarskap.

Stockholmshems årsmål är att bygga 525 nya lägenheter. Just nu pågår nyproduktion av närmare 900 lägenheter.

- För oss är det viktigt att hålla en hög takt i nyproduktionen och skapa fler lägenheter till nya och gamla stockholmare. Stockholm växer och behöver nya bostäder, säger vd Ingela Lindh.

Med byggstarter som sker under 2013 och senare finns planer på nybyggnad av närmare 4 000 lägenheter, bland annat i kommande projekt på Södermalm och i Årsta.

Patrik Andersson tillträdde tjänsten som chef för Nybyggnad på Stockholmshem nu i början av augusti.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Finska snabbväxaren: "Vi vill växa med minst 30 procent per år"

Bolag För Fastighetssverige berättar Maria Frid, vd för samhällsfastighetsutvecklaren Hoivatilat AB, mer om bolagets femte investering i Sverige och vad som komma skall: "Vi har höga ambitioner"

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY