Image

Scius stärker sitt team

Bolag Scius har rekryterat Viktor Bolander och Mathias Ljungberg för att stärka teamet och möjliggöra fortsatt tillväxt.
Publicerad den 9 December 2016
Mathias Ljungberg. Bild: Scius
Mathias Ljungberg. Viktor Bolander. Bild: Scius
Viktor Bolander.

Mathias Ljungberg kommer närmast från PWC där han de senaste fem åren jobbat med transaktionsrådgivning och finansiell due diligence mot fastighetsbranschen. Han har en asset management roll för de portföljer som inte ingår i Svea Real. Mathias Ljungberg kommer givet sin bakgrund på PWC även arbeta med transaktioner i portföljerna.

Viktor Bolander kommer från Skandia där han arbetat som analytiker på koncernens finansavdelning. Viktor Bolander är analytiker och fokuserar främst mot Starwood och Svea Real-portföljen med både asset management och transaktioner.

– Mathias och Viktor passar mycket väl in hos oss på Scius och då vi ser framför oss en fortsatt hög aktivitet bland våra investerare är vi glada över att de har valt att ansluta sig till oss, säger Mikael Freudmann vd för Scius.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige