Image

Savills växer inom uthyrning

Bolag Savills fortsätter att förstärka inom uthyrning genom att anställa Ellen Reichard till uthyrningsavdelningen i Stockholm.
Publicerad den 18 November 2015
Ellen Reichard blir ny uthyrare på Savills. Bild: Savills
Ellen Reichard blir ny uthyrare på Savills.

Ellen Reichard kommer närmast från Datscha där hon har varit Key Account-ansvarig med mycket goda säljresultat. Hon är civilingenjör från KTH och har tidigare arbetat med transaktioner på bland annat NAI Svefa.

- Jag ser fram emot att få arbeta med uthyrning på ett internationellt bolag. Att få ingå i ett företag med entreprenöriell anda som satsar och växer inom alla affärsområden känns också mycket spännande, säger Ellen Reichard.

- Ellen har bred fastighetskompetens och ett stort nätverk inom branschen. Hon är kvalitetsdriven, serviceinriktad och har starkt kundfokus, vilket stämmer väl överens med vår företagskultur, säger Gabrielle Hemmerlind, chef Uthyrning på Savills i Sverige.

Savills Uthyrning består efter Ellen Reichard tillträde av åtta personer, varav fem i Stockholm och tre i Göteborg. Det är två mycket starka team med korta beslutsvägar och ett starkt personligt engagemang för utmanande uppdrag. Expertisen omfattar projektuthyrning, retail leasing, uthyrning av kontor, lager och logistik samt avvecklingsuppdrag,
Ellen Reichard kommer att arbeta med projektuthyrning och ansvara för ett urval av Savills kunder. Hon tillträder sin tjänst i januari 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige