Image
"Genom dessa förvärv fortsätter vi komplettera vårt bestånd i Öresundsregionen, en marknad vi strategiskt valt," säger Peter Liderås efter Randvikens förvärv i Malmö.
"Genom dessa förvärv fortsätter vi komplettera vårt bestånd i Öresundsregionen, en marknad vi strategiskt valt," säger Peter Liderås efter Randvikens förvärv i Malmö. Bild: Bojana Lukac/Randviken Fastigheter

Randviken ökar i Öresundsregionen

Transaktioner Randviken Fastigheter AB fortsätter satsa i Malmö genom ytterligare förvärv. Säljare är Volito Fastigheter och KTI Fastigheter. Fastigheterna, som är belägna i Fosie, Bulltofta samt Kirseberg i Malmö, är till största del av typen kontor & lätt industri/lager med visst inslag av proffshandel. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till cirka 17 400 kvadratmeter. Affärerna genomförs i bolagsform och tillträde har skett under februari och mars 2019.
Publicerad den 5 Mars 2019

– Genom dessa förvärv fortsätter vi komplettera vårt bestånd i Öresundsregionen, en marknad vi strategiskt valt. Vår satsning som vi påbörjade under 2018 har fallit mycket väl ut och är därför mycket glada att tillföra ytterligare möjligheter i regionen. De tillkommande fastigheterna passar väl in då de är välskötta och möter den efterfrågan vi ser i marknaden. Vi har nu förvärvat i Öresundsregionen till ett värde om cirka 600 miljoner kronor och hoppas på fler affärer i regionen, säger Peter Liderås, COO på Randviken Fastigheter, och fortsätter:
– Vår tillväxt fortsätter och vi har förstärkt vår organisation inom transaktion och teknik. Brian Fennimore tillträdde som teknisk chef i januari och Anton Jansson inom transaktion i februari. Förstärkningar som gör att vi ökar takten ytterligare enligt vår beslutade strategi. Flera nya fastighetsutvecklingsprojekt inom regionerna är påbörjade enligt plan och vi arbetar kontinuerligt med nya transaktionsmöjligheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Stina har ett extremt gott sinne för affärer"

Bolag Fastighetssverige diskuterar transaktioner och affärer med Nyfosas transaktionschef Josephine Björkman. Det här tycker hon om Stina Lindh Hök som precis har tillträtt som vd för Nyfosa. Och det här arbetar de med just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY