Image

Oscar Properties köper skandalprojektet

Transaktioner Oscar Properties köper Biografen Penthouses av Axxonens konkursbo. Köpeskillingen uppgår till en miljon kronor och gäller en del av fastigheten Stockholm Ruddammen 29.
Publicerad den 22 Oktober 2018
Skiss av projektet. Bild: Axxonen
Skiss av projektet.

Sedan slutet av maj har Oscar Properties planerat för att ta över ansvaret för påbyggnaden av Brf Biografen. Under hela processen, även när byggrätten ägdes av Axxonen, så har planen varit att det av Oscar Properties helägda dotterbolaget Allegro ska stå för totalentreprenaden. Oscar Properties räknar med ett positivt resultat för projektet.

– Vi har följt projektet Biografen noga och är redo att ta över det utan att förlora allt för mycket fart i processen. Exakt hur vi nu går vidare, själva eller med en partner, kvarstår att se, säger Oscar Engelbert vd för Oscar Properties.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige