Image
Knarrholmen i Göteborgs södra skärgård är ute till försäljning.
Knarrholmen i Göteborgs södra skärgård är ute till försäljning. Bild: Newsec

Ö i Göteborgs skärgård till salu

Transaktioner Den historiska ön Knarrholmen i Göteborgs södra skärgård är till försäljning. Säljare är IF Metall och Handelsanställdas förbund i Göteborg som har anlitat Newsec Investment som rådgivare.
Publicerad den 19 Mars 2014

På Knarrholmen finns 33 stugor för uthyrning med totalt 65 lägenheter. Utöver detta finns den ikoniska vänthallen, affär och restaurang, dansbana samt badvikar med mera. På ön finns även en stugby där medlemmar till fackföreningarna själva äger sina stugor men arrenderar tomten.

Knarrholmen är ett populärt utflyktsmål där det bland annat har arrangerats musikfestivaler. Götaverkens arbetare fick ön genom en gåva 1940 från skeppsredaren och generalkonsuln Axel Ax:son Johnson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige