Image

Nya butiker till Gränbystaden

Uthyrning Fyra nya butikskoncept öppnar i slutet av november 2016 i Gränbystaden i Uppsala.
Publicerad den 24 Augusti 2016
Annons
Image
Befintliga butiker i Gränbystaden flyttar in i nya butiker.  Bild: Atrium Ljungberg
Befintliga butiker i Gränbystaden flyttar in i nya butiker. 

I och med de fyra nya etableringarna är det nya modestråket i gallerian färdigställt. De nya butikskoncepten Johnells, John Henric, Feet First och Elite Nails är samtliga helt nya på Uppsalamarknaden.

Johnells öppnar en 800 kvadratmeter stor multibrandbutik för både dam och herr med varumärken som Gant, Boss, Tiger of Sweden, Michael Kors och Tory Burch.  

– Vi är ett familjeföretag med lång historik och ett handplockat urval, en service i världsklass och omtanke på riktigt. Uppsala är en ny och viktig marknad för oss och det känns spännande att öppna butik på en så expansiv plats som Gränbystaden, säger Janne Thorstensson, etableringsansvarig och delägare på Johnells.

Under hösten kommer även de befintliga butikerna på plan två i gallerian; Twilfit, Vila, Gina Tricot, Bik Bok, Cubus och Carlings, att flytta in i helt nya lokaler. Ett nytillskott kommer även att ske i form av modebutiken Mira Mar.

– Vi fortsätter att tillföra nya och inspirerande varumärken till Gränbystaden. För att Gränbystaden ska ta steget till en ny stadskärna i Uppsala har vi en långsiktig strategi att förstärka modeutbudet. Därför är vi väldigt glada över att kunna erbjuda Uppsalaborna ytterligare nyheter. Vi är även glada att våra befintliga hyresgäster väljer att utöka och förbättra sina butiker i takt med att Gränbystaden växer och utvecklas, säger Daniel Kvant Suber, affärsutvecklare på Atrium Ljungberg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY