Image
Helen Berhane – ny product manager på Datscha.
Helen Berhane – ny product manager på Datscha. Bild: Datscha

Ny product manager på Datscha

Karriär Helen Berhane är ny product manager på fastighetsanalysföretaget Datscha. Hon kommer närmast från brittiska Real Capital Analytics.
Publicerad den 9 Juli 2019

Här närmast har Helen arbetat på Real Capital Analytics (RCA), ett analysföretag i London som täckte globala kommersiella fastighetstransaktioner samt tidigare på Dealogic som erbjöd en plattform för investmentbanker. Efter 10 år i London flyttade Helen tillbaka till Sverige i januari och hon känner fler kollegor på Datscha sedan tidigare.

– I min roll på Datscha kommer jag bland annat att fokusera på en produkt kring ägarinformation samt öka kvaliteten på koncernträden. För mig är produktkvalitet i fokus och det känns jättekul att vara på Datscha och få jobba med IT och SaaS-tjänster, säger Helen.

Helen tycker de är skönt att åter bo i Sverige och hon fyller fritiden med att lära sig segling, tennis och genom att gå på sportevenemang eller konserter.

– Datscha är ett innovativt företag som ligger i framkant när det gäller PropTech och jag har kommit i kontakt med Datschas produkter sedan tidigare. Det känns som att jag har kommit hem då jag stormtrivs med att jobba med PropTech och FinTech, berättar Helen.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige