Image
Helen Berhane – ny product manager på Datscha.
Helen Berhane – ny product manager på Datscha. Bild: Datscha

Ny product manager på Datscha

Karriär Helen Berhane är ny product manager på fastighetsanalysföretaget Datscha. Hon kommer närmast från brittiska Real Capital Analytics.
Publicerad den 9 Juli 2019

Här närmast har Helen arbetat på Real Capital Analytics (RCA), ett analysföretag i London som täckte globala kommersiella fastighetstransaktioner samt tidigare på Dealogic som erbjöd en plattform för investmentbanker. Efter 10 år i London flyttade Helen tillbaka till Sverige i januari och hon känner fler kollegor på Datscha sedan tidigare.

– I min roll på Datscha kommer jag bland annat att fokusera på en produkt kring ägarinformation samt öka kvaliteten på koncernträden. För mig är produktkvalitet i fokus och det känns jättekul att vara på Datscha och få jobba med IT och SaaS-tjänster, säger Helen.

Helen tycker de är skönt att åter bo i Sverige och hon fyller fritiden med att lära sig segling, tennis och genom att gå på sportevenemang eller konserter.

– Datscha är ett innovativt företag som ligger i framkant när det gäller PropTech och jag har kommit i kontakt med Datschas produkter sedan tidigare. Det känns som att jag har kommit hem då jag stormtrivs med att jobba med PropTech och FinTech, berättar Helen.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY