Image
Joanna Berg och Dennis Söderlund.
Joanna Berg och Dennis Söderlund. Bild: NREP

NREP rekryterar från Atrium Ljungberg och Magnolia

Bolag NREP utökar nu sin bostadssatsning genom att växa teamet. Bolaget rekryterar Joanna Berg och Dennis Söderlund som båda har mångårig erfarenhet av affärs- och bostadsutveckling. De kliver in i rollen som affärsutvecklingschefer, med ansvar för olika geografiska marknadsområden.
Publicerad den 28 Februari 2020

Under det senaste året har NREP intensifierat sin satsning på bostäder. Fastighetsinvesteraren har idag närmare 900 lägenheter i produktion och ambitionerna
är fortsatt höga. Inom de närmaste åren är målsättningen att växa exponentiellt och bygga en stor bostadsportfölj bestående av moderna bostäder med stort hållbarhetsfokus. Som ett led i satsningen stärker nu NREP upp sitt team och rekryterar Joanna Berg och Dennis Söderlund. Både Joanna Berg och Dennis Söderlund ansluter som affärsutvecklingschefer och kommer ansvara över olika geografiska delar av marknaden.
– Vi ser ett växande behov av kvalitativa bostäder i främst våra storstadsregioner och NREP vill bidra till att möta denna bostadsbrist. Därför är vi oerhört glada och stolta över att Joanna och Dennis har valt att bli en del av vårt team där de kommer att utgöra en viktig del i vår stora satsning på bostäder. Deras långa erfarenhet av både affärs- och bostadsutveckling är precis vad vi letat efter och vi önskar dem varmt välkomna till NREP, säger Rickard Langerfors, ansvarig för bostäder på NREP.

Joanna Berg har lång branscherfarenhet och har bland annat jobbat på Riksbyggen och Järntorget. Hon kommer senast från Atrium Ljungberg där hon har varit ansvarig för uppbyggnaden av deras affärsområde Bostad.
– NREP är ett av Nordens mest spännande bolag varför det kändes som en självklarhet för mig att ansluta till deras bostadssatsning. Jag är ödmjuk inför uppgiften och ser fram emot att tillsammans med övriga teamet driva på utvecklingen av morgondagens moderna och hållbara bostäder, säger Joanna Berg.

Från Magnolia Bostad värvas Dennis Söderlund där han var affärsutvecklingschef. Han har en gedigen erfarenhet inom branschen och har tidigare även arbetat på Riksbyggen och HSB.
– Jag ser fram emot att bidra till NREPs arbete med att möta bostadsbristen genom att utveckla bostäder med hög kvalitet och gediget hållbarhetsfokus. Där ligger NREP i framkant och det är med stor tilltro till satsningen som jag ansluter till teamet, säger Dennis Söderlund.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

NREP på Branschguiden

NREP is a leading Nordic Private Equity Real Estate company

NREP seek to generate superior risk-adjusted returns for institutional investors by working with focused investment strategies and hands-on active asset management in the Nordics.


NREP was established in 2005 and has since then raised eight funds and executed 180 property acquisitions and developments in the Nordic region of which 81 have been exited

Today NREP has approx. € 2.4 billion in assets under management and employs in excess of 65 dedicated professionals of which more than half make up the in-house transaction ...

Läs mer om NREP på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Grönt ljus för Castellums polishusplaner

Bolag Fastighetsjättens mål om att ersätta GP:s gamla tryckeri med ett nytt polishus ser ut att gå i lås.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY