Image

Nordic PM får förvaltningsuppdrag i södra Sverige

Bolag Nordic PM har fått i uppdrag att ansvara för förvaltning och uthyrning av 725 studentbostäder i södra Sverige. I samband med detta växer Nordic PM genom att överta Krebo Holdings, som är den tidigare förvaltningsorganisationen för fastigheterna.
Publicerad den 17 Augusti 2016

Krebo Holdings består av sammanlagt åtta personer som kommer att jobba med fortsatt förvaltning av beståndet.

Det nytecknade avtalet innebär att Nordic PM får förtroendet att ansvara för all förvaltning och uthyrning av sammanlagt 15 fastigheter främst i Karlshamn, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Lund, Olofström, Trollhättan och Växjö. Fastigheterna är till övervägande del bebyggda med bostäder, med sammanlagt 725 lägenheter, varav de flesta utgörs av studentbostäder i närheten av universitets- och högskoleområdena på respektive ort.

I samband med detta övertar Nordic PM den tidigare fastighetsägaren Krebo Holdings förvaltningsorganisation, innefattande bland annat teknisk drift samt fastighets- och ekonomisk administration. Förvaltningen kommer fortsatt att skötas med Karlshamn som bas, där nu alltså Nordic PM etablerar ett lokalkontor.

- Vi är mycket glada över att ha fått utökat förtroende från vår uppdragsgivare OH Holding och med det denna chans att växa tillsammans med dem. Detta ligger helt i linje med vår nya affärsplan, som bland annat innefattar att vi ska expandera såväl geografiskt som numerärt och vi ser därför fram emot att ta oss an fastigheterna och att bekanta oss med våra nya medarbetare, säger Joakim Orthén, vd på Nordic PM.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige