Image
David Aspnor ansluter till Mike Kommersiella Fastigheter.
David Aspnor ansluter till Mike Kommersiella Fastigheter. Bild: Mike Kommersiella Fastigheter

Mike Kommersiella Fastigheter växer inom uthyrning

Karriär Mike Kommersiella Fastigheter växer med ytterligare en medarbetare inom lokalförmedling genom att David Aspnor ansluter till bolaget.
Publicerad den 4 December 2021

– Vi ser en stark efterfrågan på vår tjänst och David är ett mycket välkommet tillskott i verksamheten, säger Mikael Andersson som är ansvarig för lokalförmedlingen inom Mike.

David Aspnor kommer närmast från bankvärlden och har innan dess verkat som fastighetsmäklare under cirka 14 år.
– Jag drivs av att möjliggöra bra affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer med kunden och lokalen i fokus. När Mike hörde av sig och öppnade en möjlighet inom av deras Lokalförmedling var svaret självklart då bolaget har en affärsmodell som jag tror väldigt mycket på, säger David Aspnor som redan är på plats i verksamheten.
– Med Mike:s goda renommé och etablerade kontaktnät tillsammans med vårt specifika koncept gör att vi ser en fortsatt stor potential i verksamhetens fortsatta utveckling, avslutar Mikael Andersson.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Många affärer har det blivit genom åren, hela 400 för att vara exakt. Vi är specialister på att förmedla alla typer av kommersiella fastigheter. MIKE leder dig genom varje steg i affären och hjälper dig med allt från rådgivning till avslutad affär.

Investera
Med ett skarpt öga och stor lokalkännedom är vi experter på att hitta fastigheter med den potential som du söker. Fullständig analys av objektet krävs ur både miljö-, teknisk och finansiell aspekt. En fastighetsaffär ska vara din stora chan...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Kungsleden fyller på med bostäder på Finnslätten

Bygg/Arkitektur Vill tillföra närmare 400 bostäder inom det stora utvecklingsområdet för att stödja behov från framtida verksamheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY