Image

Mastej till Savills

Karriär Savills har rekryterat Maria Mastej, som närmast kommer från Jones Lang Lasalle.
Publicerad den 2 Oktober 2012

Maria Mastej har arbetat med såväl inhyrning som uthyrning av lokaler. Hon är jurist och har gedigen erfarenhet från fastighets- och hyresjuridik från tidigare arbetsgivare som även inkluderar Tenant & Partner och Magnusson Advokatbyrå.
- Jag är väldigt nöjd med att Maria nu förstärker vår uthyrningsavdelning, med en bredd och spets som passar in i teamet på ett ypperligt sätt. Med fyra konsulter på avdelningen har vi nu förmåga att ta oss an fler och större uppdrag, säger Petter Klingofström, chef för uthyrningen på Savills.

Maria Mastej kommer att vara placerad på Savills Stockholmskontor på Sergels Torg 12 och kommer att börja sin anställning den 15 oktober.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 35 000 anställda och över 600 kontor i 60 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt bygg- och projektledning.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY