Image

Marie Wirth och Newsec tar över Stinsen

HANDEL Newsec tog den 1 maj över förvaltningen av Stinsen shoppingcenter. I samband med detta blev Marie Wirth ny centrumledare för shoppingcentret.
Publicerad den 6 Maj 2008

Tidigare centrumchefen Susanne Ljungström Åhlén går vidare som Sverigechef för Centre Management på Aberdeen Property Investors, som tidigare förvaltade Stinsen.

Marie Wirth har sedan två år tillbaka varit marknadsansvarig för Stinsen shoppingcenter och kommer nu att vara anställd av Newsec.

- Vi har arbetat med att utveckla Stinsen shoppingcenter till att bli Stockholms familjevänligaste köpcentrum, säger Marie Wirth. Vårt mål är att dubbla omsättningen och antalet besökare på tre års sikt och hittills följer vi plan.

På skärtorsdagen den 20 mars nyinvigdes Stinsen shoppingcenter med 30 nya butiker. Under maj och juni kommer temaveckor att genomföras för att visa upp butikernas sortiment för besökarna.

- Förutom att vi erbjuder den service som förenklar shoppingen för familjer, såsom exempelvis gratis toaletter, gratis parkering, amningsrum och barnpassning, kommer vi även genomföra temaveckor som syftar till att lyfta fram butiksmixen i köpcentrumet: Mode, hem & fritid, barn och mat, säger Marie Wirth.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY