Image

Magnus Månsson säljer i Göteborg

Transaktioner Magnus Månsson Holding Fastighets AB säljer en fastighet med 68 lägenheter på Danska Vägen i Lundby, Göteborg, till Sigillet Fastighets AB.
Publicerad den 3 Maj 2016
Magnus Månsson har ritat och varit byggherre för Danska Vägen 65. Nu säljer han fastigheten till Sigillet. Bild: Panreal
Magnus Månsson har ritat och varit byggherre för Danska Vägen 65. Nu säljer han fastigheten till Sigillet.

Byggnaden på fastigheten uppfördes 2013 och innehåller totalt 68 lägenheter, två lokaler och ett parkeringsgarage med drygt 90 parkeringsplatser. Total uthyrningsbar area, exklusive parkeringsgaraget, uppgår till cirka 4 000 kvadratmeter.

– Danska Vägen är ett speciellt projekt för mig då jag som arkitekt fått möjlighet att ikläda mig såväl arkitekt- som byggherrerollen. Jag är nu glad att få lämna över den fortsatta förvaltningen till Sigillet och är övertygad om att de kommer ta väl hand om huset, säger Magnus Månsson.

– Vi är mycket glada och tacksamma att vi erhållit möjligheten att få förvärva en nybyggd högkvalitativ fastighet i ett av Göteborgs bästa bostadslägen, säger Henrik Nilsson, vd för Sigillet Fastighets AB.

Genom förvärvet stärker Sigillet sin position i stadsdelen Lunden, där bolaget i slutet på 2015 även förvärvade två fastigheter tvärs över gatan – innehållande Hotell Örgryte samt bostäder.

Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse och Sigillet tillträdde fastigheten den 2 maj 2016.

Panreal har varit säljarens rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige