Image

Magnus Månsson säljer i Göteborg

Transaktioner Magnus Månsson Holding Fastighets AB säljer en fastighet med 68 lägenheter på Danska Vägen i Lundby, Göteborg, till Sigillet Fastighets AB.
Publicerad den 3 Maj 2016
Magnus Månsson har ritat och varit byggherre för Danska Vägen 65. Nu säljer han fastigheten till Sigillet. Bild: Panreal
Magnus Månsson har ritat och varit byggherre för Danska Vägen 65. Nu säljer han fastigheten till Sigillet.

Byggnaden på fastigheten uppfördes 2013 och innehåller totalt 68 lägenheter, två lokaler och ett parkeringsgarage med drygt 90 parkeringsplatser. Total uthyrningsbar area, exklusive parkeringsgaraget, uppgår till cirka 4 000 kvadratmeter.

– Danska Vägen är ett speciellt projekt för mig då jag som arkitekt fått möjlighet att ikläda mig såväl arkitekt- som byggherrerollen. Jag är nu glad att få lämna över den fortsatta förvaltningen till Sigillet och är övertygad om att de kommer ta väl hand om huset, säger Magnus Månsson.

– Vi är mycket glada och tacksamma att vi erhållit möjligheten att få förvärva en nybyggd högkvalitativ fastighet i ett av Göteborgs bästa bostadslägen, säger Henrik Nilsson, vd för Sigillet Fastighets AB.

Genom förvärvet stärker Sigillet sin position i stadsdelen Lunden, där bolaget i slutet på 2015 även förvärvade två fastigheter tvärs över gatan – innehållande Hotell Örgryte samt bostäder.

Försäljningen sker genom bolagsöverlåtelse och Sigillet tillträdde fastigheten den 2 maj 2016.

Panreal har varit säljarens rådgivare i affären.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Panreal på Branschguiden

I vår värld handlar allt om att ge sitt yttersta varje gång. Det är en ovärderlig drivkraft och det enda sättet som vi vill jobba på för att kunna agera som din mest kvalificerade fastighetsrådgivare.

Panreal är en oberoende, partnerägd fastighetsrådgivare specialiserad inom transaktionsrådgivning vid försäljning och förvärv av kommersiella fastigheter och fastighetsbolag på den svenska fastighetsmarknaden. Vi erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till fastighetsägare och investerare. Våra uppdragsgivare utgörs av bland annat bygg- och fastighetsbolag,...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Koncernchefsbyte på Ernst Rosén

Bolag Johan Eriksson som tillträdde som koncernchef i maj har en ny roll.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY