Image
Mia Arnhult.
Mia Arnhult. Bild: Odd Molly

M2 Gruppen hyr ut 6 765 kvadratmeter i Stockholm

Uthyrning M2 Gruppen tecknar två hyresavtal om 6 765 kvadratmeter i Stockholm. Avtalen gäller både nya och befintliga hyresgäster och motsvarar ett årligt hyresvärde på cirka 15 miljoner kronor.
Publicerad den 14 Maj 2020

M2 Gruppen har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Systembolaget avseende 881 kvadratmeter butiksyta. Inflyttningen beräknas ske den 1 maj 2021.

Ett hyresavtal har också tecknats med Willys, som sedan tidigare är hyresgäst i fastigheten, avseende 5 884 kvadratmeter butiksyta.

– Vi är glada att vi både tecknar avtal med nya hyresgäster och förlänger med befintliga. Det visar att M2 Gruppen är en attraktiv hyresvärd som ser kundens behov och tänker långsiktigt, säger Mia Arnhult, vd på M2 Gruppen.

Fastigheten ligger i anslutning till Stockholmsmässan med direkt närhet till goda kommunikationsmöjligheter med bussar och spårbunden trafik.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige