Image
Link Business Center.
Link Business Center. Bild: Wingårdhs

Lundbergs hyr ut 3 300 kvadrat i Linköping

Uthyrning Under Q2 2022 flyttar Cambio Healthcare Systems in i sitt nya kontor i Link Business Center i Linköping.
Publicerad den 2 Juli 2020

Det sjuåriga hyresavtalet innefattar 3 300 kvadratmeter kontorslokaler i två plan samt hela tre takterrasser med härlig utsikt över Linköping och Östgötaslätten. Cambio startade 1993 i Linköping och har sedan dess gjort en fantastisk framgångsresa. Bolaget, som är ett e-hälsoföretag som tillhandahåller lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, är nu marknadsledande på den nordiska marknaden.

– Vi är väldigt glada och stolta över att Cambio blir en del av Link Business Center, säger Daniel Andersson, marknadsområdeschef Lundbergs Fastigheter.

– Vi hade tidigt i projektet som mål att knyta till oss ett techbolag av den sorten som Linköping har varit så framgångsrika inom, därför är det extra glädjande att vi nu har gjort klart med just Cambio. Det har även varit fantastiskt roligt och spännande att få utforma det nya kontoret där programmerare och utvecklare i team ska få bästa möjliga förutsättningar att trivas och prestera.

Peter Gille, vd Cambio Healthcare Systems:
– Det känns väldigt bra att vi nu blir en del av LINK Business Center. Vi har vuxit mycket under de senaste åren och vi har anställt många nya medarbetare i Linköping. Det här nya kontoret ger oss möjlighet att fortsätta växa i en modern och hållbar miljö där vi tror att våra medarbetare kommer att trivas väldigt bra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige