Image

Litborn tar över klubban i Fabege

Bolag Jan Litborn, advokat på Glimstedt, föreslås ta över som ordförande i Fabege efter Erik Paulsson.
Publicerad den 9 Februari 2018
Jan Litborn Bild: Glimstedt
Jan Litborn

Litborn, född 1951, är en av Sveriges mest välrenommerade fastighetsjurister. Han är managing partner på Glimstedts Stockholmskontor och har varit delägare i advokatfirman sedan 1997. Han sitter sedan förra året i Fabeges styrelse.

Valberedningen föreslår även att den tidigare Veidekke-vd:n Per-Ingemar Persson väljs in i styrelsen. Persson driver numera egen rådgivningsverksamhet. Andra väsentliga pågående styrelseuppdrag består av styrelseordförande i Northern Enviromentel and Water Solutions AB, Styrelseledamot i Wihlborgs, Hemfosa, ELU Konsult AB samt i fyra internstyrelser i Veidekke-koncernen.

I övrigt föreslås omval av Anette Askelin, Anna Engebretsen, Eva Eriksson, Märtha Josefsson, Jan Litborn, Pär Nuder och Mats Qviberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige