Image
Lisa Anger.
Lisa Anger. Bild: tosocial Scandinavia AB

Lisa Anger blir CDO på Semrén & Månsson

Bolag Som ett led i att stärka det digitala erbjudandet – som i dag spänner över allt från arbetsprocesser, hållbarhetsaspekter, geometriska förhållanden och data till parametrisk design – så anställer Semrén & Månsson Lisa Anger som Chief Digital Officer. Hon kommer att leda arbetet med att stärka upp och utveckla både erbjudandet och kompetensen internt.
Publicerad den 26 September 2022

Ulrika-Liss Daniels, vd på Semrén & Månsson anser att Lisa Angers roll är en viktig pusselbit för att öka digitaliseringen av såväl den egna organisationen som branschen i stort.
– Vi är i en spännande fas på Semrén & Månsson. Att arkitektkontoret nu anställer en CDO är en viktig del i satsningen på att utveckla vår digitala spetskompetens, arbetsprocesser och inte minst vårt digitala erbjudande, säger Ulrika-Liss Daniels.

Lisa Anger jobbade senast på Croisette Real Estate Partner som chef inom proptech och digital strategi. Hon har bred erfarenhet av digitaliseringsuppdrag i byggprocessens alla skeden har haft fokus på digital transformation och implementering av proptech för drift och förvaltning.
– Jag jobbar både med både strategi- och implementeringsfrågor och brinner för digital affärs- och tjänsteutveckling. Jag har arbetat mycket med arkitekter genom åren och jag är mer eller mindre uppvuxen på ett arkitektkontor. Så det känns på många sätt och vis som att komma hem igen. Jag är väldigt taggad på att få lära känna mina nya kollegor och hur Semrén och Månsson jobbar. Vi har en fantastisk tid framför oss, säger Lisa Anger.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige