Image

Link blir totalentreprenör för 150 hotellrum i Drivelab Hotel

Bygg/Arkitektur Link Network Project AB och Arlandastad Holding AB har skrivit ett avtal, genom dotterbolaget Arlandastad Extra 6 AB, som innebär att Link Network Project AB blir total entreprenör för 150 hotellrum i Drivelab Hotel vid Arlanda.
Publicerad den 25 November 2015
150 hotellrum ska till i Drivelab Hotel vid Arlanda. Bild: Link Network Project AB
150 hotellrum ska till i Drivelab Hotel vid Arlanda.

Link Network Project AB kommer att bygga hotellrummen med ett modulsystem av stålkonstruktion från deras partner i Lettland. I entreprenaden ingår fullt möblerade rum samt tak- och fasad entreprenad.

Projektering är påbörjad och leveransstart av volymelementen är i februari. Hotellet kommer att ligga i direkt anslutning till Drivelab Center, som vid hotellets färdigställande kommer att innehålla cirka 10 000 kvadratmeter utbildningslokaler. Hotellet kommer att innehålla 150 rum samt en generös bottenvåning med fullskalig restaurang och mötesytor.

– Vi har sett att behovet och efterfrågan av volymmodulsystem i Sverige är stort och är mycket glada för detta förtroende från Arlandastad Holding AB. Vi har ett bra samarbete och vi ser fram emot byggstart, säger Peter Häggkvist, vd för Link Network Project AB.

– Efter en längre inköpsprocess fastnade vi för Link Network Project, mycket tack vare deras erfarenhet av utländska inköp samt engagemanget både från dem och Forta Medical. Beslutet känns tryggt och vi inväntar med spänning leveranserna i början av nästa år, säger Erik Nyberg, projektledare på Arlandastad Holding AB.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige