Image
Bild: Sofie Lindekrantz, Lagerhaus

Lagerhaus öppnar pop up-butik i Västermalmsgallerian

Handel Den 27 augusti öppnar Lagerhaus en pop up-butik i Västermalmsgallerian. Med sitt populära sortiment kommer de att erbjuda besökarna prisvärd heminredning med unik design.
Publicerad den 15 Augusti 2020

Västermalmsgallerian fortsätter att växa med inredning och design. Torsdagen den 27 augusti kl. 12.00 slår den svenska inredningskedjan Lagerhaus upp dörrarna till sin nya pop up-butik. I butiken lanseras den nya kollektionen Make room for love, som riktar sig till folk som är sugna på höstmys i hemmet.

– Västermalmsgallerian är ett attraktivt köpcentrum där vi har många engagerade kunder. Vi ser fram emot etableringen och kommer under hösten ladda med härliga produkter till fantastiska priser, säger Lagerhaus försäljningschef och vd Jerker Levin.

Lagerhaus öppnade sin första butik 1996 i Göteborg. I dag finns ett fyrtiotal butiker runt om i landet, flera butiker i Norge samt en skandinavisk e-handel. Pop up-butiken i Västermalmsgallerian kommer att ligga på övre plan och ha en yta av 179 kvadratmeter.

– Med Lagerhaus pop up-butik kan vi erbjuda våra besökare populär heminredning med unik och nytänkande design. Vi är jätteglada över att välkomna dem till oss och hoppas att det blir ett uppskattat tillskott till handelsplatsen, säger Tobias Edberg, centrumchef på Västermalmsgallerian.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så påverkas marknaden av Amazons intåg

Handel Efter år av spekulationer och väntan har Amazon nu lanserats i Sveriges. Emma Hernell, vice vd för HUI Research, berättar för Fastighetssverige om handelskonsekvenserna av Amazons etablering, hur köpmönstren kan förändras och vilka konsumtionssegment som framför allt utmanas av den amerikanska jätten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY