Image

Kungsleden hyr ut i Västberga

Uthyrning Kungsleden hyr ut 1 000 kvadratmeter till Umia Stockholm i fastigheten Nattskiftet 15 i Västberga industriområde.
Publicerad den 16 Juni 2016
Västberga industriområde Bild: Kungsleden
Västberga industriområde

Kungsleden har tecknat ett femårigt hyresavtal med installations- och serviceföretaget Umia Stockholm AB som blir granne med bland andra Bring, Docusolutions och Uni-Vent i Västberga industriområde. Etableringen är Umias första i Stockholm.

– Vi är glada att få välkomna Umia Stockholm som hyresgäst till Kungsleden. Att vi snabbt kunde möta deras önskemål om läge, yta och användningsområde visar på styrkan i vår klusterstrategi. Vi ser fram emot att etablera en långsiktig relation med Umia, säger Fredrik Lindén, uthyrare på Kungsleden.

– Att vi nu adderar Stockholm till vår verksamhet är en viktig milstolpe i Umias fortsatta expansion. Lokalen i Västberga passar våra önskemål och behov med ett strategiskt läge där vi snabbt når hela regionen, säger Rolf Danielsson, vd för Umia Stockholm.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige