Image

Jones Lang Lasalle hyr ut i Jericho

Uthyrning Efter att ha suttit i samma lokaler i elva år flyttar nu Foyen Advokatfirma till nya lokaler på Regeringsgatan 52-54 i Stockholm i fastigheten Jericho. Lokalen är cirka 1 100 kvadratmeter och utformad för att de ska kunna fortsätta sin expansion och kunna erbjuda sina medarbetare och kunder en inspirerande miljö. Foyen Advokatfirma är en välkänd aktör inom fastighetsbranschen samt en mycket branschfokuserad fullservicebyrå.
Publicerad den 19 Mars 2013
Annons
Image
Jericho. Bild: Jones Lang Lasalle.
Jericho.

- Vi ser fram emot flytten till våra nya lokaler med ett av de mest centrala lägena i city där vi får nya möjligheter att utveckla vår verksamhet och fortsätta vår framgångsrika expansion, säger Foyens vd Lars Hag.

Fastigheten med adress Regeringsgatan 52 har en total yta om 21 500 kvadratmeter och ägs av Allianz Lebensversicherungs och förvaltas av Allianz Real Estate (real estate investment and asset manager of Allianz Group).

- Vi är glada att kunna attrahera Foyen till fastigheten. Lokalen har det bästa av två världar med äldre charm i den blivande externa delen och modernt i den interna kontorsdelen. Foyen flyttar in 1 maj och ombyggnad och anpassning är i full gång. Det finns ytterligare en yta om 440 kvadratmeter som är ledig, därefter är hela fastigheten fullt uthyrd. Vi önskar Foyen varmt välkomna, säger Magnus Carlsson, uthyrare på Jones Lang Lasalle.

Jones Lang Lasalle förvaltar fastigheten på uppdrag av Allianz Real Estate.

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY