Image
Joacim Sjöberg.
Joacim Sjöberg. Bild: Wästbygg

Joacim Sjöberg in i Wästbyggs styrelse

Bolag Joacim Sjöberg, som nyligen valdes in i Castellums styrelse, tar nu även plats i Rutger Arnhult-kontrollerade Wästbygg Gruppen.
Publicerad den 28 Januari 2020

Vid en extra bolagsstämma i Wästbygg Gruppen den 23 januari utökades styrelsen när Joacim Sjöberg valdes in som ny ledamot. Joacim Sjöbergs huvudsakliga kompetensområden är förvärvs-, finans- och kapitalmarknadsfrågor efter 25 år inom investment banking på olika chefspositioner. Idag arbetar han som rådgivare till snabbväxande bolag och med styrelseuppdrag, bland annat är han ordförande i Beijerinvest AB och Tendium Holding AB.

– Med Joacim Sjöberg får vi ytterligare bredd i styrelsen och ett gott stöd i frågor som är viktiga för Wästbygg Gruppens fortsatta tillväxt. Det känns mycket bra att ha honom ombord och jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Jörgen Andersson, koncernchef och delägare i Wästbygg Gruppen.

– Jag tackar för förtroendet att få vara med på Wästbygg Gruppens fortsatta resa. Det är främst två faktorer som attraherade mig. Dels är det ett växande bolag i intressant bransch, där utvecklingsmöjligheterna är goda. Dels har koncernen engagerade ägare med en tydlig plan kring vad man vill med Wästbygg Gruppen och där jag kan bidra med mina erfarenheter, säger Joacim Sjöberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige