Image
Jens Skoglund
Jens Skoglund Bild: vasakronan

Jens Skoglund efterträder Bo de Besche

Karriär Jens Skoglund, idag fastighetsutvecklare Vasakronan i Stockholm, blir ny chef Uppsala. Han efterträder Bo de Besche som tidigare i höstas tillträdde en nyinrättad roll som chef för Vasakronans kund och marknadsorganisation.
Publicerad den 7 Oktober 2022

Jens Skoglund har en bakgrund som ekonom från Uppsala Universitet och började på Vasakronan som fastighetschef. Han kommer närmast från en roll som fastighetsutvecklare i Stockholm. Han har tidigare haft en rad olika roller i Uppsala Kommun, bland annat som enhetschef lokalförsörjning.

– Jag är glad att Jens har tackat ja till den här rollen. Han har jobbat i bolaget i nära sju år och har god erfarenhet av både förvaltning och utveckling. Han har dessutom god kännedom om Uppsala och en stark förankring i kommunen vilket är en tillgång för alla parter, säger Bo de Besche.

Jens tillträder den 1 november.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige