Image
Intea hyr ut i Halmstad.
Intea hyr ut i Halmstad. Bild: Intea

Intea hyr ut i Halmstad

Uthyrning Intea och Trafikverket har tecknat hyresavtal avseende 1 165 kvadratmeter kontors- och utbildningslokaler på högskoleområdet i Halmstad.
Publicerad den 24 Juni 2021
Annons
Image

Lokalerna som tidigare varit vakanta ligger i fastigheten Fanan 51 och ingick i det större bestånd som Intea förvärvade i slutet av 2020. Avtalet är sexårigt och genererar ett hyresvärde om 1,8 miljoner kronor per år.

– Intea har växt kraftigt i Halmstad det senaste året genom både projekt och förvärvet i vintras. Vi har nyligen etablerat en förvaltningsorganisation invid högskolans entré för att kunna ge våra hyresgäster bästa möjliga service. Med allt som är på gång i området nu, så det känns extra roligt att även kunna välkomna Trafikverket hit, säger Peter Jacobsson, projektchef på Intea.

Som ett steg i Inteas hållbarhetsarbete har byggnaden successivt förberetts för att förses med energibesparande teknik för styrning av ventilation och belysning, ett arbete som kommer fortsätta under året. Inflyttning är beräknad till mars 2022.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter förvärvet i Charlottenberg – så ser Cibus på gränshandelns framtid

Bolag Cibus gör klart med ett förvärv precis vid norska gränsen. Vd:n Sverker Källgården berättar för Fastighetssverige vad som lockade med affären, bolagets syn på gränshandeln och om man kan tänka sig fler gränshandelsförvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY