Image
Arvi Luoma, WP Carey, Jagdeep Kapoor, Moor Park Capital Partners och Thomas Völker, Helaba kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm för att resonera kring det utländska intresset för investeringar i Sverige.
Arvi Luoma, WP Carey, Jagdeep Kapoor, Moor Park Capital Partners och Thomas Völker, Helaba kommer till Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm för att resonera kring det utländska intresset för investeringar i Sverige.

Hur hett är Sverige för utländska investerare - egentligen?

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm den 17 november kommer en panel internationella aktörer resonera om hur stort det utländska intresset för investeringar i Sverige egentligen är.
Publicerad den 21 Oktober 2015

Många rapporter vittnar om att utländska aktörers intresse att investera i Sverige bara blir större och större. Men faktum är att den svenska marknaden de senaste åren dominerats av inhemska köpare. Hur är det egentligen – är Sverige attraktivt att investera i? Om detta kommer Thomas Völker från den tyska banken Helaba, Jagdeep Kapoor från den brittiska rådgivaren Moor Park Capital Partners och Arvi Luoma från den amerikanska investeraren W P Carey att resonera på Fastighetsmarknadsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 17 november.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Lennart Sten, Biljana Pehrsson och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige