Image

Wallenstam om bostadssatsningen i Stockholm

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Hans Wallenstam berättar om bolagets bostadssatsning i Stockholm på Fastighetsmarknadsdagen den 17 november.
Publicerad den 20 Oktober 2015
Hans Wallenstam. Bild: Wallenstam
Hans Wallenstam.

Wallenstam är ett av de största privata bostadsbolagen i Sverige och man värnar uttalat för hyresrätten som en viktig boendeform. Bolaget har som mål att producera minst 7 500 nya bostäder till och med 2018. Många av dessa kommer byggas i Stockholm, trots bolagets kärlek för, och rötter i, Göteborg.

På Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm, Grand Hotel den 17 november, hör du Wallenstams vd Hans Wallenstam i en intervju om bostadssatsningen i Stockholm.

På Fastighetsmarknadsdagen samlas i övrigt en stor mängd såväl svenska som internationella tunga branschföreträdare för att diskutera marknadsläget och framtida affärsmöjligheter.

Under heldagsseminariet avhandlas ett stort antal brännande aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden: Ekonomianalys, Transaktionsåret 2015 – 2016, Vd-intervju, Framtidens alternativa finansieringslösningar, Bostadssatsning, Internationella investeringar, Institutioner ökar i fastigheter, Läget för handelsfastigheter och Kontorshyresmarknaden - för att nämna några.

Moderator är Helena Stålnert.

I de olika panelerna möter du idel tunga nyckelpersoner från branschen. Bland talarna märks, bland många andra, Erik Selin, Fredrik Wirdenius, Peter Wågström, Henrik Saxborn, Lennart Sten, Biljana Pehrsson och Hans Wallenstam.

Anmäl dig här!

Du kan följa framväxten av årets seminarium här – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm arrangeras av Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetskvinnan, Lokalmarknadsdagen i Göteborg (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala, Fastighetsmarknadsdagen i Öresund samt tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Partnerföretag till eventet är Akvarieleasing, Bengt Dahlgren, Collector, EY, Lindahl, Senab Interior och Åmells Rent Your Art. Brostaden är prissponsor i Sveriges Snyggaste Kontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige