Image

Hedenskog: Vår modell sparar tio procent

Bolag Bredablick Fastighetspartner är ett nystartat bolag, inriktat på fastighetsförädling, under ledning av Navets förre Malmöchef Anders Hedenskog. Han menar att affärsmodellen är unik och att man kunden kan spara tio procent jämfört med konkurrenterna.
Publicerad den 6 Oktober 2014
Anders Hedenskog. Bild: Linda Tengvall
Anders Hedenskog.

BF Partner, Bredablick Fastighetspartner AB, är ett nystartat bolag med stark förankring i fastighetsbranschen. Bolaget är en del av Limhamnshusgruppen och en avknoppning från Bredablick Förvaltning.

Bolaget har redan en bred projekt- och rådgivningsorganisation.

- Efterfrågan på förädlingstjänster för fastigheter blev så stor att vi valde att starta ett separat bolag. BF Partner är helt klart en utmanare i branschen och vi har ett tydligt syfte: att skapa affärsmässigt värde för våra kunder, säger Anders Hedenskog, vd för BF Partner.

Anders Hedenskog är med från starten och kommer närmast från en roll som partner på konsultbolaget Navet och dessförinnan som vd för Bygg-Fast. Han har drygt tjugo års branscherfarenhet och ser stora möjligheter för den som med fokus på både ingenjörskap och affärsmannaskap erbjuder sina kunder alla delar av fastighetsförädling. Med all expertis samlad under ett tak får kunder och samarbetspartners stabilitet och optimerade processer.

- Vår affärsmodell är unik men också enkel. Vi skapar kundvärde genom effektiva lösningar som sparar både tid och kostnader. Och vi sticker ut hakan, med vår modell kan du som kund spara åtminstone tio procent jämfört med våra kolleger i branschen. Och vem vill inte det? säger Anders Hedenskog.

BF Partner ser stora möjligheter, inte minst i miljonprogrammens renoverings- och tillbyggnadsprojekt. Kommersiella fastigheter kommer också starkt med större krav på unika men effektiva lösningar som skapar attraktiva arbetsplatser och butikslägen.

- Fastigheter är basen i hela koncernen, det är det vi kan bäst. Vi är en stabil företagsgrupp som länge sett möjligheterna för ett bolag som BF Partner. Nu gör vi slag i saken och intresset är redan stort, säger Jesper Palm, koncernchef för Limhamnshusgruppen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY