Image
Bild: Eddie Ekberg

Här är Weiss nya jobb

Karriär Lennart Weiss går tillbaka till Veidekke, som han lämnade för NAI Svefa år 2008.
Publicerad den 13 November 2012
Lennart Weiss. Bild: Niclas Liedberg. Bild: Niclas Liedberg
Lennart Weiss. Bild: Niclas Liedberg.

Den 1 december tillträder han en nyinrättad tjänst som kommersiell direktör med särskilda uppgifter inom överordnad affärsstrategi, varumärke och samhällskontakter.

- Jag har haft andra alternativ men Veidekke har alltid varit "mitt företag", jag har haft starka känslor för bolaget, det är ett i grunden friskt, trevligt och bra bolag, säger Lennart Weiss till Fastighetssverige.

- Jag har med under några av Veidekkes pionjärår i början av 2000-talet och nu står bolaget inför en spännande utveckling i Sverige. Man ser Sverige som den viktigaste tillväxtmarknaden, och jag blir en av pusselbitarna i den här utvecklingen, det är en spännande utmaning. Jag kommer att arbeta både operativt och med affärsstrategiska frågor.

Lennart Weiss har tidigare arbetat inom Veidekke Sverige och Veidekke Bostad med ansvar för försäljning, marknadsföring och kommunikation men har de senaste drygt fyra åren varit vd för NAI Svefa och där genomfört ett omfattande förändringsarbete.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige