Image

Han blir uthyrningsansvarig för Newsec i Göteborg

Karriär Newsec rekryterar Ulf Birk som uthyrningsansvarig i Göteborg. Ulf Birk kommer närmast från CBRE och har lång erfarenhet samt ett brett nätverk inom fastighetsbranschen.
Publicerad den 29 Augusti 2013
Ulf Birk. Bild: Newsec
Ulf Birk.

Ulf Birk ersätter Carl Petre som nyligen gick vidare till Grandab Management, ett konsultbolag han startat tillsammans med Mikael Hasselberg och Per Liljenfeldt.

- Jag är stolt över att få vidareutveckla Newsecs uthyrningsorganisation i Göteborg. Det finns en uttalad ambition att växa uthyrningserbjudandet och jag är glad att få vara del i denna utveckling, säger Ulf Birk, ny uthyrningsansvarig i Göteborg på Newsec Asset Management.

Ulf Birk tillträder tjänsten den 10 september och kommer närmast från CBRE där han arbetat som uthyrare.

- Vi är mycket glada och stolta över att kunna förstärka vårt uthyrningserbjudande med Ulf Birk. Han har en gedigen erfarenhet och kompetens inom lokaluthyrning som kommer att bidra till att skapa mervärde för våra kunder i Göteborg, säger Fredrik Brandt, uthyrningschef, Newsec Asset Management.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige