Image

Godisetablering i Luleå

Uthyrning Med nästan 3 000 kvadratmeter i Haparanda brukar Candy World kallas världens största godisbutik. Nu öppnar Candy World också i Luleå.
Publicerad den 26 September 2011

Butiken kommer att finnas i konkursade Onoffs tidigare lokal nära Ica Maxi på Storheden.

Lokalen omfattar 1 000 kvadratmeter.

- Vi är glada över att få hyra ut lokalen till Candy World. I och med Onoffs konkurs så har vi haft många intressenter på lokalen. Genom Candy Worlds starka koncept tror vi att vi kan skapa en ökad attraktion till handelsplatsen, säger Jörgen Lindström hos fastighetsägaren Pronordia.

- Vi har väntat länge på möjligheten och rätt lokal. Det känns som ett naturligt steg två för oss att etablera oss i Luleå, säger Kent Långström som är en av grundarna till Candy World.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige