Image
Karin Johansson.
Karin Johansson. Bild: Real Competence

Går från Midroc till Real Competence

Karriär Karin Johansson är det senaste tillskottet till affärsområde rekrytering inom Real Competence.
Publicerad den 21 Februari 2020

– Vi erbjuder våra kunder gedigen fastighetskompetens i kombination med expertis inom rekrytering. Karin som person och hennes profil passar därför väl in hos oss och vi är mycket glada att ha henne som en del av vårt team, säger Farnaz Mortazavi, chef Rekrytering på Real Competence.

Karin Johansson har genom sina tidigare anställningar i olika befattningar hos bland annat Midroc Properties och Vasakronan lång erfarenhet från fastighets- och samhällsbyggnadssektorn inom områdena förvaltning, fastighetsutveckling, projektledning och uthyrning. Hon har en examen som civilingenjör Väg- och vatten från KTH och kommer närmast från Midroc Properties i rollen som affärschef för kommersiell fastighetsutveckling i Stockholm.

– Jag har samarbetat med Real Competence i olika former och har alltid fått ett väldigt gott intryck. Jag tycker att det är oerhört kul att bli en del av ett kompetent team med stark förankring i branschen och hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från många år i fastighetsbranschen, säger Karin Johansson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Real Competence på Branschguiden

Real Competence förser den svenska fastighetsbranchen med kvalificerade tjänser inom inhyrning, rekrytering och rådgivning. Genom vår erfarenhet och vårt kunnande har vi lärt oss att kompetensförsörjning i fastighetsbranschen kräver ett långsiktigt engagemang och en djup förståelse. Real Competence erbjuder bred kompetens inom till exempel fastighetsvärdering, analys, fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning.

Läs mer om Real Competence på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Från fem till 23 våningar – Sickla stationshus blir kommunikationsnav

Bygg/Arkitektur Atrium Ljungberg ska bygga ett 23-våningshus i Sickla för bland annat kontor, restaurang och tunnelbaneuppgång med biljetthall. Redan nu har man påbörjat de grundläggande arbetena för den kommande tunnelbaneuppgången och Stationshuset planeras stå klart 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY