Image
Eva Färnstrand.
Eva Färnstrand. Bild: Jan Danielsson

Forsen utser Eva Färnstrand till ny styrelseordförande

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 20 februari valdes Eva Färnstrand till ny styrelseordförande i Forsen.
Publicerad den 24 Februari 2020

– Forsen är verksamt i en spännande bransch. Bolaget är välskött med engagerade medarbetare, en stark marknadsposition och en historik med obruten tillväxt och god lönsamhet alltsedan starten för mer än 20 år sedan. Jag ser fram emot att ta över uppdraget som styrelseordförande, säger Eva Färnstrand.

Eva Färnstrand är ordförande i Sveaskog, Infranord och C-Green Technology. Hon har tidigare bl.a. varit affärsområdeschef inom SCA och brukschef för Södra Cell Mönsterås inom Södra Skogsägarna.

– Vi är glada över att kunna rekrytera en så kompetent person som Eva till ny styrelseordförande. Vi uppskattar Evas erfarenhet från industri- och anläggningssektorerna och är övertygade om att hon kommer att förstärka och komplettera Forsens styrelse på ett förnämligt sätt. Vår tidigare ordförande, Åsa Söderström Winberg har varit mycket uppskattad, men måste tyvärr lämna oss då hennes kommande styrelseuppdrag för Skanska AB inte är förenligt med ett fortsatt styrelseengagemang i Forsen. Vi önskar Åsa all lycka, säger Bengt Johansson, vd på Forsen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige