Image
Fastmax hyr ut på Fabriksgatan.
Fastmax hyr ut på Fabriksgatan. Bild: Mattias Björlevik

Fastmax hyr ut 2 500 kvadratmeter till Borås stad

Uthyrning Vesta 12, som tillhör Fastmax gruppen har i dagarna avtalat med Borås stad om anpassning av nya verksamhetslokaler för IFO, Individ- och familjeomsorgen i Borås stad. Avtalet rör lokaler på mer än 2500 kvadratmeter på Fabriksgatan 11 i centrala Borås.
Publicerad den 29 Oktober 2019
Annons
Image

– Under lång tid har vi arbetat tillsammans med IFO förvaltningen och även med LFF (Lokalförvaltningen i Borås) för att sy ihop en lokallayout som kommer att lösa de behov som IFO har. Vi kommer därmed nu att kunna erbjuda moderna lokaler med besöksrum, och kontorsrum tillsammans med "open-office" lösning för personalen, säger Magnus Bengtsson på Vesta och Fastmax.

Möjlighet att samordna lokalerna med dem i fastigheten Vulcanus har också haft betydelse för val av lokaliteter.

Fastigheten Vesta 12 som byggdes på 60-talet för Algots, blev därefter huvudkontor för Oscar Jacobson. Företaget lämnade sina lokaler 2012. Sedan dess har fastigheten förädlats och är nu hemvist för flera av Borås stads andra verksamheter, Migrationsverkets mottagningsenhet, AdinQ, Aica trading, Care of carl, Unibrands och många andra.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY