Image

Erlandsson bygger bostäder i Gottsunda

Bostäder Uppsala kommun har utsett Erlandsson Bygg i Öst till vinnare i den markanvisningstävling som genomfördes för området förra året. Totalt ska 120 bostadsrätter byggas intill Gottsunda centrum.
Publicerad den 23 Mars 2016

På onsdag eftermiddag ges information om de 120 bostadsrätter som ska byggas intill Gottsunda centrum.

Enligt ett pressmeddelande från kommunen har vinnarförslaget en genomtänkt idé för ekologisk och social hållbarhet. Under byggtiden kommer exploatören att erbjuda praktik- och lärlingsplatser för ungdomar och unga vuxna som bor i Gottsunda

Deltar vid pressträffen gör Erik Pelling (S), ordförande i mark- och exploateringsutskottet, Fredrik Arpe, Vice vd på Erlandsson Bygg i Öst, Örjan Trapp, projektledare för planprogrammet för Gottsundaområdet och Fanny Reuterskiöld, projektledare på exploateringsenheten.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Stina har ett extremt gott sinne för affärer"

Bolag Fastighetssverige diskuterar transaktioner och affärer med Nyfosas transaktionschef Josephine Björkman. Det här tycker hon om Stina Lindh Hök som precis har tillträtt som vd för Nyfosa. Och det här arbetar de med just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY