Image

Erik Kjaer ny delägare på MAQS

Bolag Erik Kjaer ansluter till MAQS som ny delägare och förstärker byråns grupp inom fastighets- och entreprenadrätt.
Publicerad den 19 Januari 2015
Erik Kjaer blir ny delägare på MAQS. Bild: MAQS
Erik Kjaer blir ny delägare på MAQS.

Erik Kjaer anslöt till MAQS kontor i Göteborg vid årsskiftet. Erik är specialiserad inom entreprenad- och konsulträtt, försäkringsrätt och tvistlösning.

Erik har stor vana att upprätta och förhandla avtal i bygg- och infrastrukturprojekt och har hanterat en rad nationella och internationella entreprenadtvister samt tvister inom industrisektorn. Närmast kommer Erik från Advokatfirman Delphi.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Erik till oss. Rekryteringen av Erik är ett starkt tillskott till vår grupp inom fastighets- och entreprenadrätt som är ett område där vi har en ökande efterfrågan på våra tjänster, säger Katrin Troedsson, Managing Partner MAQS Göteborg.

Erik Kjaer:
– Jag tycker MAQS är en byrå med mycket energi och stort klientfokus och jag ser fram emot att som delägare vara med att utveckla byrån vidare mot den absoluta toppen inom mina specialområden”, säger Erik Kjaer.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige