Image

Eklandia hyr ut i Aurora

Uthyrning Eklandia har tecknat två nya hyresavtal i det nyligen färdigställda kontorshuset Aurora på Lindholmen i Göteborg.
Publicerad den 12 September 2013
Kontorshuset Aurora på Lindholmen i Göteborg. Bild: Eklandia
Kontorshuset Aurora på Lindholmen i Göteborg.

Altran är ett Europeiskt konsultföretag inom högteknologisk R&D och innovativa IT-lösningar. De väljer nu att etablera ett satellitkontor om 406 kvadratmeter i Eklandias nybyggda kontorshus. Inflyttning kommer att ske i november 2013.

LSS Assistans är ett rikstäckande assistansbolag som erbjuder rekrytering, utbildning och anställning av personliga assistenter. I januari 2014 kommer de att flytta Göteborgsverksamheten till sin nya lokal om 273 kvadratmeter.

Kontorshuset Aurora är nyligen färdigställt och rymmer flexibla kontorslösningar om cirka 9 500 kvadratmeter i sex våningsplan. Aurora är byggt enligt Green Building med effektiv energianvändning.

– Vi mycket glada över att kunna välkomna Altran och LSS Assistans som hyresgäster till Eklandia. Lindholmen Science Park är Göteborgs mest expansiva område och de företag som väljer att etablera sig här hamnar i en spännande miljö med dynamiska och innovativa företag, säger Hans Stridh, affärsområdeschef på Eklandia Fastighets AB.

Eklandia är ett dotterbolag till börsnoterade Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige