Image

Diös hyr ut i Sundsvall

Uthyrning Diös har hyrt ut en lokal till Smarteyes i Stenstan på Storgatan i Sundsvall.
Publicerad den 6 Mars 2013

Under våren slår Smarteyes upp portarna till sin 282 kvadratmeter stora butik i Stenstan på Storgatan 23 i fastigheten Penningen 9 i Sundsvall. Samma lokal som Brothers and Sisters tidigare hyrde.

– Det är med stor glädje som vi välkomnar Smarteyes till oss och till Sundsvall. Deras närvaro kommer ytterligare att höja besökarnas upplevelse av en levande stadskärna, säger Bo Tjälldén, marknadsområdeschef för Diös i Västernorrland.

Smarteyes är Sveriges snabbast växande optikerkedja som sedan starten 2007 har etablerat 35 butiker i Sverige och 10 i Tyskland. Deras affärsidé är att sälja kvalitetsglasögon med hög modegrad till fast lågt pris, utan tillägg.

– Sundsvall har legat högt upp på vår etableringslista under flera år men vi har tidigare inte hittat rätt storlek på lokal och rätt läge i centrala Sundsvall. Därför är det nu extra roligt att vi äntligen kan etablera oss på ett av stans mest centrala delar, säger Fredrik Wistrand, vd för Smarteyes.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige