Image

Cushman & Wakefield förstärker

Bolag Cushman & Wakefield förstärker uthyrningsteamet ytterligare genom att rekrytera Magnus Landvik som senior uthyrare.
Publicerad den 11 Juni 2018
Magnus Landvik. Bild: Cushman & Wakefield
Magnus Landvik.

Magnus har sexton års erfarenhet av uthyrning från Vasakronan och AP Fastigheter. Innan det arbetade han som säljare både i Sverige och internationellt. Magnus tillträder sin tjänst i augusti och är då tillgänglig för nya uppdrag.

Genom rekryteringen av Magnus kompletteras Cushman & Wakefields svenska uthyrningsteam med ytterligare en senior uthyrare. På plats finns redan Johan Zachrisson, Jessica Gräsberg, Caroline Stjernberg, Victor Estwall och Erik Ellenfors. Erik har formellt just börjat men funnits på företaget ett tag och har under våren skrivit en intressant masteruppsats om fastighetsägarnas syn på coworking-trenden.
– Vi är glada att Magnus och Erik väljer att ansluta till vårt team som genom det får en bra kombination av affärsdriv, goda personliga egenskaper, kunskap och erfarenhet. Det blir helt enkelt ett väl sammansatt team av hungriga och skickliga uthyrare som på ett aktivt sätt löser våra kunders utmaningar, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing.

– Det är logiskt och bra att vår uthyrnings- och utvecklingsverksamhet växer som en viktig del av vårt tjänsteerbjudande. Vi ser också allt fler uppdrag där vi kan skapa mervärde genom att kombinera kunskaper från flera affärsområden och därigenom utveckla de nya trender som finns på fastighets- och lokaluthyrningssidan, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and Nordics.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige