Image
Mäklarteamet i Göteborg växer. Från vänster: Maria Willford, Sarah Gustafsson, Linnéa Gröndal och Jesper Rindmo.
Mäklarteamet i Göteborg växer. Från vänster: Maria Willford, Sarah Gustafsson, Linnéa Gröndal och Jesper Rindmo. Bild: Croisette

Croisette blir mäklarkvartett i Göteborg

Bolag Våningen & Villans mäklarkontor i Göteborg skyltar om om till Croisette, samtidigt som teamet växer. – Nu är vi en kvartett som kan erbjuda Göteborgs mest kvalitativa mäklartjänst, säger franchisetagare Jesper Rindmo.
Publicerad den 6 December 2022

Mäklarföretaget Våningen & Villan är sedan i våras en del av Croisette Real Estate Partner. Under hösten har bolaget startat upp nya mäklarkontor i Uppsala och Västerås under Croisettes varumärke, samtidigt som Våningen & Villans mäklarteam i Stockholm och Göteborg skyltat om till Croisette.

I Göteborg har franchisetagare Jesper Rindmo samtidigt de senaste månaderna knutit till sig tre nya medarbetare till teamet: fastighetsmäklarna Maria Willford, Sarah Gustafsson och Linnéa Gröndal, som tillsammans har många års erfarenhet av att förmedla bostäder i Göteborg.
Jesper Rindmo är mycket nöjd med höstens nyförvärv.
– Vi är givetvis otroligt glada över att ha Maria, Sarah och Linnéa i vårt team. Tre mycket välkända mäklarprofiler i Göteborg. Vad som gör oss extra nöjda är att deras egenskaper passar så bra in i vår företagskultur. De besitter verkligen ett engagemang som bidrar till ett vinnande team och ett framgångsrikt mäkleri, säger Jesper Rindmo.

Trots att bostadsmarknaden bromsat in kraftigt också i Göteborg är han optimistisk för framtiden.
– Det är tuffa tider för alla i branschen just nu, så är det. Men med gediget samarbete med uppdragsgivare, kollegor och samarbetspartners, samt med Göteborgs mest kvalitativa mäklartjänst i ryggen står vi redo att hjälpa våra kunder oavsett situation. Vi får bostäder sålda, i alla tider, avslutar Jesper Rindmo.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige