Image
Convendum öppnar nytt flaggskepp.
Convendum öppnar nytt flaggskepp. Bild: Convendum

Convendum öppnar nytt flaggskepp

Bolag Igår öppnade Convendum sin hittills största etablering på Kungsgatan i Stockholm.
Publicerad den 2 Augusti 2022

På en av Stockholms mest prominenta gator, i en byggnad med 100-åriga anor, har nu Convendum öppnat sitt nya flaggskepp på Kungsgatan 7–15. Lokalen innefattar drygt 7 600 kvadratmeter med över 160 kontor, 6 lounger, innegård och i entrén mötts man av kafékonceptet Convendum Coffee.
– Vi är stolta över etableringen tillsammans med Fabege i denna stora nationalromantiska fastighet. Här kommer historiens vingslag möta Convendums modernism i en spännande symbios. Convendums affärsmodell med flexibla hyresavtal och all inclusive kontor i premiumsklassen har fått en kraftigt ökande efterfrågan på marknaden. Vår hittills största etablering på Kungsgatan kommer att representera allt det bästa hos Convendum, och detta på ett av Stockholms mest attraktiva lägen, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum.

Fler och fler bolag, både mindre och större, mer etablerade väljer coworking. I Stockholm förväntas ungefär 50 000 kvadratmeter att öppna under 2022. Convendum är Sveriges största coworkingaktör och kommer att stå för över hälften av alla nyöppnade kvadratmetrar.

Convendums nya flaggskepp är en del av flera stora expansioner i Sverige och Europa. I september öppnar man sitt första Coworking space i Europa i Palma på Mallorca.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Tredje kvartalets största affärer

Lista Det har varit ont om aktivitet på transaktionsmarknaden under årets tredje kvartal, men det har ändå skett ett antal miljardaffärer. Här sammanställer Fastighetssverige de tio största transaktionerna på marknaden under Q3.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige