Image

Ciro öppnar i Tositos kvarter

Bolag Tidigare stod det klart att Bageri Rosetten flyttar in i Kvarter 10. Nu kan Tosito meddela att även Ciro växer och öppnar en pizzeria i Munksjöstaden.
Publicerad den 14 November 2018

Detta innebär att Munksjöstaden växer ytterligare tillsammans med lokala aktörer. Munksjöstaden blir en stadsdel med stort utbud och upplevelser för alla åldrar.

Tosito bidrar till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling genom att skapa platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Inflytt av de 140 lägenheterna i Kvarter 10 sker under våren och Ciro planeras att öppna under sommaren 2019.

– Det känns väldigt roligt att kunna presentera att Ciro öppnar i Kvarter 10, Munksjöstaden. Det höjer stadsdelens utbud och upplevelsen för boende och besökare ytterligare då Ciro är en pizzeria av hög kvalité. säger Tommy Fritz, vd för Tosito AB

Ämnen

Tosito på Branschguiden

Tosito är ett engagerat fastighetsbolag som erbjuder lokaler och bostäder i tillväxtregionen Jönköping. Vårt mål är att bidra till en långsiktigt hållbar samhällsutveckling genom att skapa platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka.

Läs mer om Tosito på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Politisk oro skapar intressanta möjligheter på köpsidan"

Bolag Brunswick lanserar nya dedikerade Europabolaget Europi Property Group. För Fastighetssverige berättar vd:n Jonathan Willén om vilka segment och marknader man blickar mot, första budet, framtidsmålen och varför han lämnade Blackstone.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY