Image

Cernera hyr ut i Knalleland

Uthyrning I början av mars flyttar Svenska Arbetsmiljögruppen in i Cerneras fastighet Guldbaggen i korsningen Bergslenagatan/Skaraborgsvägen i Knalleland, Borås.
Publicerad den 6 Februari 2017
Guldbaggen, Knalleland. Bild: Cernera
Guldbaggen, Knalleland.

– Intresset för Guldbaggen är stort bland företag i Borås, inte minst på grund av det välexponerade läget. Vi har fått flera nya hyresgäster i fastigheten den senaste tiden och är glada över att välkomna även Svenska Arbetsmiljögruppen till moderna, välplanerade lokaler hos oss, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

På Svenska Arbetsmiljögruppen ser man fram emot att flytta till de nya kontorslokalerna.

– Det lättillgängliga läget med bra parkeringsmöjligheter och möjligheten att få utforma ytorna efter våra behov är avgörande faktorer till att vi valt dessa lokaler. Den direkta anslutningen till en trevlig takterrass med utsikt mot Rya Åsar är en ytterligare bonus, säger Jonas Andersson på Svenska Arbetsmiljögruppen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige