Image

CBRE rekryterar två

Bolag CBRE Asset Services har ytterligare förstärkt teamet under hösten och anställt Malin Biehl och Tanja Klinge.
Publicerad den 30 November 2017

Malin Biehl har lång erfarenhet från förvaltning och är anställd som Head of Property Management på Asset Services. Hon kommer närmast från Ica Fastigheter där hon arbetat som Asset Manager med ansvaret över att utveckla egenägda fastigheter. Innan dess arbetade hon med Business Development på Savills.

Tanja Klinge kommer närmast från Adtoma där hon arbetat som CFO med en gedigen erfarenhet inom fondrapportering. Hon arbetar som Fund Reporting Manager på Asset Services och hennes bakgrund och kompetens förstärker ekonomiteamet ytterligare.

– Vi fortsätter att utveckla vår förvaltningsverksamhet genom att rekrytera erfarna och drivande konsulter. Det är med stor glädje vi hälsar Malin och Tanja välkomna till CBRE, säger Patrik Kallenvret, vd på CBRE i Sverige.

- Det är en jättespännande resa som CBRE Asset Services gör just nu och jag känner verkligen att jag har fått ett stort förtroende från ledningen att bygga ett konkurrensmässigt team inom förvaltningen, säger Malin Biehl.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige